balustrade aluminiu si sticla

 

    Acest model de balustrada este unul care a prins foarte mare avant in ultimii ani. Acesta prezinta un nivel de securitate foarte mare fiind confectionat din elemente de prindere tip menghina, mascate ulterior, sau direct din sina de aluminiu (sau inox). Pe aceste sisteme de prindere se ataseaza sticla securizata si laminata, simpla sau cu nuanta.

   Este o balustrada moderna si practica pentru terasele cladirilor rezidentiale.

Balustradele confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Sticla ajuta la imprimarea unui look modern si totusi elegant. Alegerea modelului „Balustrade Aluminiu si Sticla” este una bazata pe siguranta oferita de acest tip de balustrada. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosind inox poti trasa aceasta imagine.

Astfel balustradele reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Te-ar putea interesa si acest model:

Balustrade Inox Constanta