Balustrade sticla cu lemn

 

   Un model elegant pentru case moderne. In general confectionate din inox cu panouri din sticla (securizata, laminata, clara sau cu nuante), aceste tipuri de balustrade au insertie de lemn in mana curenta, pentru a aduce un plus de caldura imobilului.

Balustradele se confectioneaza din sticla in combinatie cu lemn (pentru un plus de caldura). Sticla are o rezistenta crescuta si un plus de eleganta, in special la terase.

O balustrada din sticla cu lemn confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Inoxul ajuta la imprimarea acestui look modern si totusi elegant. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosind inox poti trasa aceasta imagine.

Astfel modelele de balustrade sticla cu lemn reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Te-ar putea interesa si acest model:

Balustrade Inox Constanta