Balustrade fier forjat

 

    O varietate foarte mare de balustrade din fier forjat sau din otel cu insertii de elemente forjate. Acestea se preteaza cladirilor cu aspect clasic si confera o eleganta de neegalat.

   Va propunem o serie de modele avand componente din fier forjat, cu maini curente sau montanti amprentati. Deasemenea puteti alege vopseaua utilizata cat si daca doriti o culoare uniforma sau cu patina.

Balustradele confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Modelul „Balustrade Fier Forjat” ajuta la imprimarea unui look elegant. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosirea fierului forjat poate trasa aceasta imagine.

Balustradele se pot confectiona simple sau in combinatie cu lemn (pentru un plus de caldura).

Astfel balustradele reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Te-ar putea interesa si acest model:

Balustrade Inox Constanta