Balustrade inox cu lemn

 

   Acest model de balustrade este folosit in cladiri elegante sau moderne, pentru a aduce un plus de caldura. In general inoxul da un aspect semi-industrial si insertia de lemn in mana curenta sau in montanti schimba aceasta imagine.

  Pe langa insertiile de lemn cu diferite nuante de bait, in mana curenta sau montanti, se pot aplica diferite elemente din lemn si pe traverse. 

Balustradele se pot confectiona simple sau in combinatie cu lemn (pentru un plus de caldura).

Balustradele confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Inoxul ajuta la imprimarea acestui look modern si totusi elegant. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosind inox poti trasa aceasta imagine.

Astfel balustradele reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Te-ar putea interesa si acest model:

Balustrade Inox Constanta