Balustrade inox cu policarbonat

 

    Un model destul de practic daca se doreste inlocuirea clasicelor panouri din sticla cu alte elemente asemanatoare. Astfel exista posibilitatea de a utiliza panouri din policarbonat sau stiplex.

   Policarbonatul are structuri si nuante diferite, prezinta rezistenta crescuta la intemperii si este usor de prelucrat. Se poate monta direct sau cu rama din inox. Are pretul relativ mai mic decat o balustrada din inox cu sticla.

 Stiplexul imita perfect sticla, doar ca nu este casant. Este o optiune interesanta pentru terase de dimensiuni mari.

 Balustradele se pot confectiona simple sau in combinatie cu lemn (pentru un plus de caldura) .

Modelul de balustrade inox cu policarbonat confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Inoxul ajuta la imprimarea acestui look modern si totusi elegant. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosind inox poti trasa aceasta imagine.

Astfel balustradele reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Balustrade Inox Constanta