Balustrade otel

 

    Un model de balustrade practic si ieftin. Se utilizeaza in general la constructii mari, rezidentiale sau industriale. Producem diferite modele cu profile de dimensiuni variate, pentru terase si scari. In ceea ce priveste culoarea se poate utiliza orice cod RAL iar vopsirea se poate face clasic sau in camp electrostatic.

Balustradele confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Modelul de balustrade otel ajuta la imprimarea unui look minimalist.Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosirea otelului vopsit poate trasa aceasta imagine.

Balustradele se pot confectiona simple sau in combinatie cu sticla (siguranta crescuta si un plus de eleganta, in special la terase).

Astfel balustradele reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Balustrade Inox Constanta