Balustrade sticla

 

    Balustradele din inox cu panouri de sticla se preteaza in general teraselor sau scarilor unde se doreste inchiderea spatiilor libere. Astfel folosind acest model la o terasa exista un risc minim de cadere a diferitelor obiecte.

    Este deasemenea un model de balustrada foarte elegant si practic.

 Balustradele se pot confectiona simple sau in combinatie cu lemn (pentru un plus de caldura). Sau doar cu sticla (siguranta crescuta si un plus de eleganta, in special la terase).

Balustradele confera atat siguranta cat si un efect vizual important in designul cladirii sau a interiorului unui imobil. Alegerea acestui tip de balustrada este facuta in general pe premiza unui aspect modern.

Inoxul ajuta la imprimarea acestui look modern si totusi elegant. Deasemenea in ultimii ani a prins contur un nou trend si anume acela de aspect „industrial” atat al locuintelor rezidentiale cat si a celor de birou. Folosind inox poti trasa aceasta imagine.

Astfel modelul de balustrade sticla reprezinta un element necesar si nu doar estetic. Siguranta este esentiala si necesita a acorda o importanta foarte mare in alegerea modelului corect.

Pentru o gama completa de modele de balustrade personalizate puteti contacta unul dintre specialistii Inox Constanta.

Te-ar putea interesa si acest model:

Balustrade Inox Constanta