scari drepte

 

    Putem confectiona o varietate de modele de scari din inox, cu vang central sau cu doua vanguri.

    Pentru toate tipurile de scari se pot utiliza trepte din tabla perforata, sticla, granit sau lemn.

Structura unei scari drepte este robusta dar eleganta in acelasi timp. Cu rol de legatura intre doua sau mai multe nivele diferite, scarile nu sunt doar elemente estetice. Acestea sunt si esentiale pentru functionalitatea si siguranta unei cladiri, fie ea rezidentiala, industriala sau comerciala.

O scara este parte integranta a locatiei in care este pozitionata. Astfel ca alegerea modelului potrivit este foarte importanta.

Daca se doreste integrarea intr-un ansamblu elegant se pot utiliza balustrade din fier forjat sau din inox cu insertie de lemn.

Daca insa se doreste incadrarea intr-un spatiu modern se pot folosi balustrade din inox cu sticla, sau chiar cu insertie de lemn in mana curenta.

Pentru aspectul industrial se pot utiliza balustrade din otel sau balustrade din inox cu traverse din bara sau sarma din inox. Cu cat traversele sunt mai dese cu atat aspectul general este mai interesant.

Astfel atat forma si constructia scarii, balustrada si alte elemente situate in preajma acesteia creeaza o imagine generala.

Va punem la dispozitie experienta noastra inca din anul 2004 in proiectarea, productia si asamblarea componentelor necesarii realizarii unei scari.

Balustrade Inox Constanta